FANDOM


This Forum has been archived

Visit Discussions
Forums: Index > Wiki Discussion > BSN Forum and broken links
Note: This topic has been unedited for 2017 days. It is considered archived - the discussion is over. Do not continue it unless it really needs a response.

A couple of months ago, BioWare created a new forum called BioWare Forum (original name, huh) to replace the BioWare Social Network forums. The BSN forums were up for awhile, with a note redirecting to the new forum. Unfortunately, within the last week or so, they seem to have shut down the BSN forum completely. The Social Network still exists, but the forum part seems to have vanished.

Which means that many of the links we have on the wiki are now completely broken. Some do redirect to the corresponding thread on the new forum (forum.bioware.com), but a lot of the links just redirect to the main forum page. Broken links means that we now have a lot of information on the wiki that isn’t properly sourced, which is obviously bad.

The ones that redirect to the new threads are easy to fix, but the ones that are completely broken are trickier. The only means I’ve found is to do a google search of the topic title and found the thread that way, but that only works if the topic title was used in the reference note on the wiki. All of the threads I’ve looked for I've been able to eventually find on the new forum, so it looks like they do exist there, but for some reason they don’t all have redirects.

This was brought up a couple of months ago, but I think it’s now become a critical issue. I thought for sure that they’d leave the BSN forum up for several months and do redirects for all the threads, but I was wrong.

This is going to be a good-sized project that I think should be dealt with soon, so having a few people willing to help out would be really great.

Also, does anyone know if there’s a way to do a query or search to find all the articles that have BSN links on them? Otherwise I have no idea how we’re going to find them all. --Kelcat (talk) 00:50, May 21, 2014 (UTC)

I can't think of a way to find them all of the top of my head, but thank you for bringing this topic up! I will see what I can do to help out. Friendship smallLoleil Talk 00:59, May 24, 2014 (UTC)
For the completely broken ones: if there's numbers and letters at the end of the URL that are just there to point to the post/the dev posts inside the thread, remove them. Then put a /1 on the end. Then it should redirect properly. For example http://social.bioware.com/forum/1/topic/47/index/250603/?lf=8 (which was on the cut content page) doesn't work. Take the ?lf=8 off and add the 1. So then its http://social.bioware.com/forum/1/topic/47/index/250603/1 which redirects to the thread on the new forums Molon (talk) 03:10, May 24, 2014 (UTC)
That actually worked! Hallelujah :D --Kelcat (talk) 04:15, May 24, 2014 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.